Rólunk

Küldetésünk:

Jól kvalafikált animátorokkal biztosítunk maradandó élményeket olyan szálláshelyek számára, ahol fontos a vendégek elsőrangú szórakoztatása.
Szüntelenül megújuló programpalettánk változatos, az aktuális trendeket követő elemei önfeledt kikapcsolódást nyújtanak minden korosztály számára.

 

Víziónk:

Célunk az ország legerősebb szakmai hátterű, legfelkészültebb animátor közösségévé válni, ahol cégtől, szálláshelytől, megbízótól függetlenül bármelyik animátor megtalálja saját fejlődési útját. Nevünk védjegyként működjön az animációs szakmán belül. Képzéseink elvégzése színvonalas animációs alapokat adjanak és biztonságos háttérként szolgálják a szakmában dolgozókat a professzionális élményszolgáltatás megvalósításában.
Ez a kép az első programok egyikén készült és azóta is az egyik kedvencem. Arra emlékeztet,hogy a leglehetetlenebb dolgokra is képesek vagyunk,ha igazán hiszünk a megvalósulásokban.
Maráczi Ágnes vagyok a tisztadili.com Kft alapítója. 2011 január 21-én hívtam életre a cégemet az innováció, az emberséges vezetés, a partner központúság és lélekgazdag animátor közösség jegyében.
2005-ben kezdtem pályafutásom ebben a szakmában,mint animátor vezető az akkor még Siótour Aranypart Kempingben, ahol 2011 tavaszán már cégvezetőként léptem át a kaput.
Az évek alatt sok mindent megéltünk, kezdtünk korcsolyás animációval, később dolgoztunk harminckét helyszínen hetven animátorral, majd a minőség jegyében határokat húztunk, mert ismerni akartunk mindenkit, akivel együtt dolgozunk.
Bátran mondhatjuk, a jég hátán is megélünk.

Voltunk animátorok, hostess-ek,de még látogató irányítók is. A COVID ideje alatt pedig túlélőkké váltunk.
Kik vagyunk és hogy dolgozunk? Ez az oldal,erről szól.