Belföld vs Külföld

Animátoraink telepített környezetben – vagyis amikor hosszabb időre leköltöznek az adott helyszínre – itthon is és külföldön is megtalálhatók. Hogy mit is jelent a telepítés, illetve milyen programokkal dolgozunk, az alábbi gombra kattintva kiderül.

„A külfödi munkák során még önállóbbá váltam. Nem voltam egyedül,de nem szaladgálhattam folyton valakihez,így megtanultam a saját döntési  hatáskörömet felismerni és akként dolgzni. Óriás élmény és felelősség is,de élvezni annak szabadságát,hogy én döntök, lényegesen nagyobb löketet ad még az ismeretlen dolgokkal szemben is.”

Több országban is volt szerencséje animátorainknak élménygazdag programokat szervezi és szerezni egyaránt. Mindig rengeteg élménnyel, tapasztalattal érkeztek haza.

Montenegro

Festői tenger partja új szerelemként foglalta el helyét animátoraink szívében. Három fős teamünk önállóan szervezi a mai napig az animációs programokat…

Horvátország

Gyönyörű kis szigetén egy fős animátor „csapat” dolgozott, ami elsőre magányosnak tűnhetne, de a helyi szálláshely tulajdonosának és …

Törökország

Két animátorunk a helyi, nyolc fős nemzetközi csapatba illeszkedett be. Voltak köztük török, görög, olasz és német fiatalok is.

Montenegro

Festői tenger partja új szerelemként foglalta el helyét animátoraink szívében. Három fős teamünk önállóan szervezi a mai napig az animációs programokat nemcsak a magyar,hanem a szerb vendégeknek is. A magas páratartalom miatt csúsztatott programokkal dolgozunk, óriás sportpályákon éjszakai foci meccsektől hangos az öböl. A reggeli jóga a tenger hátterével igazi energia töltetet ad mindenki számára.

Aktuális partnerünk: Hunguest Hotel Sun Resort**** HERCEG NOVI

Horvátország

Gyönyörű kis szigetén egy fős animátor „csapat” dolgozott, ami elsőre magányosnak tűnhetne, de a helyi szálláshely tulajdonosának és a többi dolgozónak hála ez sosem volt így. Az animátor éppoly szerves része volt a csapatnak, mint az étterem dolgozói, a recepciós vagy épp a szálloda vezető. Ennek is köszönhető, hogy kollégáink megtanultak búvárkodni és azóta is szenvedéllyel beszélnek az itt töltött időről. Az itteni animáció különlegessége a búváriskola bevonása volt a programokba, így egy-egy délután a kalózos kincskeresés egészen új megközelítést kaphatott.

Törökország

Két animátorunk a helyi, nyolc fős nemzetközi csapatba illeszkedett be. Voltak köztük török, görög, olasz és német fiatalok is. A csapat vezetője egy idősebb vezető volt, ami itthon például teljesen szokatlan lenne. Szögletesebbek voltak a szabályok, mindenkinek megvolt az a néhány feladata, ami fixen egész nyárra kitartott. Minden korosztálynak megvolt az animátora és nem volt semmilyen csere lehetőség vagy átfedés. Aki a gyerekekkel volt, az nem szervezett tini programokat.