Téli animáció

Az élet nem áll meg, ha az idő hűvösre fordul. Számtalan lehetőség kínálkozik a megszokott hosszúhétvégéken felül is.

 

Animators On Ice:

Magyarországon első példaként a Tiszta Dili animátorai foglalkoznak felnőttekkel és gyermekekkel a jégen.

 

Az Animators On Ice program más országokban már működő játékos korcsolyázás. Az együttműködést Lucky Luka hozta hazánkba 2011-ben a Corvin Bevásárló Központ második emeleti jégteraszán. Csapatunk speciális képzést kapott Luka-tól és versenykorcsolyázóitól.

 

Animátoraink játékosan, de szakszerűen segítettek az első csúszás megtételében, iskolai csoportok testnevelés óráit színesítették, szülinapokat bonyolítottak le a jégen, valamint bekapcsolódtak a Lucky Lookers On Ice Záróbuli Jégrevű-vel programjába is.

 

A korcsolyás animációs programot szlovén licence szerződés védi, a szerződés kizárólagos tulajdonosa a tisztadili.com kft., azon szolgáltató, aki csapatunk nélkül ilyen programot szervez, jogsértést követ el, mely súlyos következményeket von maga után.

 

LUCKY LOOKERS ON ICE egy Szlovéniából származó profi jégkorcsolyás csapat. Tagjai olyan műkorcsolyások, akik nemzeti bajnokok. A csapatvezető Luka Klasinc, aki nagy sikerrel vett részt 1992-ben az Olimpiai Játékokon.

 

A Lucky Lookers On Ice jégkorcsolyás előadó művészei Szlovéniában és más országokban is számtalan Show műsort adnak igazodva a rendelkezésre álló műsoridőhöz és pályához. A bemutatót jelmezekkel, hang- és fényeffektekkel teszik még színesebbé, így a közönség igazi jégrevü részese lehet.