Kids Oasis

Kids Oasis:

kidsoasis_webre_uj_logo_szlogennel_fb

Mi a KidsOasis?

Otthoni kényelem a babáknak, kaland és játék a nagyobbaknak, pihenés és feltöltődés a szülőknek -ÉLMÉNY ÉS KÜLÖNLEGES TÖRŐDÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Egy családi utazás mindig gondos előkészületeket igényel, a babával, kisgyermekkel való nyaralás megszervezése pedig komoly fejtörést okozhat.

Azt szeretnéd, hogy az utazás ne csupán a hétköznapi rutin megszakítását jelentse, hanem olyan esemény legyen a család életében, ami pihentet, vagy életre szóló és természetesen kellemes kaland legyen?

A KidsOasis célja, hogy megkönnyítsük a szálláskeresést és többet kapj az utazástól!

A szálláshelyek leírásánál azt emeljük ki, ami a családok számára fontos:

  • babáknak, gyerekeknek, tinédzsereknek nyújtott szolgáltatások
  • közös családi programok
  • csak a szülőknek szóló programok
  • sport-, fürdő-, wellness-szolgáltatások
  • a szálláshely környékének programjai

A KidsOasis által minősített szálláshelyeken a családbarát kialakítás – a játszóterek, a gyermekekre szabott szolgáltatások, illetve nagyobb szálláshelyeken tapasztalt animátorok és a speciális ellátás – garantálja azt a kellemes légkört a nyaralás ideje alatt, amelyben mind a szülők, mind gyermekek örömüket lelik.

Mi a KidsOasis sikerének a titka?

A szolgáltatások ellenőrzöttek. Munkatársaink személyesen ismerik a KidsOasis minősítéssel rendelkező szálláshelyeket, így abszolút kompetens válaszokat, megoldásokat tudunk adni a családi üdülés témakörében felmerülő kérdéseidre.

Nálunk mindig a család áll az első helyen: amikor szálláshelyet mutatunk be, minősítünk, vagy éppen a szállásfoglalási portálunkat tökéletesítjük.

Rengeteg személyes tapasztalatot halmoztunk fel a bababarát szállások, gyerekbarát szállodák terén. Kizárólag praktikus és könnyen használható rendszerben gondolkodunk, mert más nem működőképes egy családi nyaralás szervezésénél.

Részletekért keresd fel partnerünk weboldalát: www.kidsoazis.hu