FIVOSZ

FIVOSZ – Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének célja, hogy segítse a következő vállalkozói generációt és megteremtse azt a vállalkozói réteget, akik cégeiket hosszútávon sikeresen vezetve megerősítik a KKV szektort és hozzájárulnak egy sikeres nemzeti gazdaság megteremtéséhez. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozó kedvű fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve mind hazánkban, mind az EU-ban.

fivosz-logo_Nagy

A szövetség érdemi segítséget nyújt a vállalkozásindításban és vezetésben a 18 és 40 év közötti fiatalok számára egyedülálló szolgáltatásaival (Mentor Program, Jogi, Üzleti terv, Adó-könyvelési tanácsadás stb…) és nemzetközi kapcsolatrendszerével. Ezen felül komoly segítségére van azoknak a fiataloknak, akik egyedül nem tudnak, vagy nem mernek vállalkozást indítani, mert nem rendelkeznek az elinduláshoz szükséges ismeretekkel, így mára a FIVOSZ a magyar gazdasági utánpótlás nevelés kulcsszereplőjévé vált.

fivoszA szövetség legnagyobb rendezvénye a Fiatal Vállalkozók Hete, mely az ország aktív fiatalságát és vállalkozó rétegét országszerte megmozgatja, 2014-ben több, mint 7000 tudatos fiatal vett részt országos szinten több, mint 50 rendezvényen, hazánkban. 110 előadónk volt, akik 10 országból jöttek Magyarországra.

Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke egyben Európa legmeghatározóbb, legnagyobb Európai Fiatal Vállalkozói Ernyőszerveznek (JEUNE – Young Entrepreneurs’ Organization of the European Union) is elnöke 2014 óta. A JEUNE elnöki posztját korábban betöltő Florin Jianut 2014-ben nevezték ki Románia KKV és turizmus miniszterévé. 

A FIVOSZ több, mint 20 000 fiatal életére van közvetlen hatással, egészen az induló cégek képviselőitől a milliárdos árbevételű vállalkozások tulajdonosi köréig.

Célunk elérése érdekében együttműködünk az ország és Európa legmeghatározóbb gazdasági, vállalkozói szervezeteivel.

Mi már tagok vagyunk, csatlakozz Te is! Bővebb információk: www.fivosz.hu