Dilis animáció

Az animáció a francia animer szóból származik, jelentése életre kelteni valamit.

Amikor kimondjuk, mivel is foglalkozunk, az animáció szó alatt a többség a számítógépes, rajzfilmkészítős animációra gondol. Mosolyogva hamar visszautasítjuk, bár a kettő, annyira nincs is messze egymástól. Hiszen a papírra rajzolt figura életre hívása, valamint a szállodák, kempingek, üdülőkomplexumok és fürdők Vendégeinek „életre keltése” voltaképpen hasonló kihívást tartalmaz a számunkra.

13603389_1115324508524076_6310805399237297163_o

Hogyan is keltünk életre egy szálláshelyet vagy üdülőkomplexumot?

 

Természetesen nem kezd el beszélni a szállodai szoba, hogy mit parancsol a vendég, ahogy a kemping sátra vagy lakókocsija sem táncol a szó szigorú értelmében.

Feladatunk és egyben célunk az, hogy azok a Vendégek, akik szeretnék jól érezni magukat, olyan élményeket kapjanak, melyek egy egész életre szólnak, és ez által szívesen jönnek vissza hozzánk.

 

Ha úgy vesszük, a szoba tehát nem beszél senkihez, de animátoraink akár több nyelven is meg tudják szólítani az adott helyen nyaraló Vendéget. A gyerekek igaz barátja tud lenni nyaralás, vagy bármilyen szabadság alatt, segít a tiniknek beilleszkedni a csapatba, beszélget anyával családi élményekről, bevonja apát egy szuper focimeccsre. Elősegíti a könnyebb ismerkedést magyar és külföldi vendég között.

 

Ha igazán jó a csapat, a család annyira jól érzi magát, hogy akár a lakókocsiban is dalra és táncra perdülnek.

 

Az általunk szervezett animációs programok alatt animátoraink vagy animátor pólót, vagy jelmezt viselnek, így biztosan megtalálhatóak és felismerhetőek bármilyen környezetben.