CSR

Társadalmi felelősségvállalás programunk:

 

A tisztadili.com kft. több alkalommal is részt vesz jótékonysági rendezvényeken, amik támogatnak egy-egy nemesebb célt, ezzel is hozzájárulva az adott esemény hatékonyságához.

Bethesda Gyermekkórház:

2016-ban a Bethesda Gyermekkórházban csaltunk mosolyt egy áprilisi betegtalálkozón. A programok mellett ajándékokat is vittünk!

TisztaDili_RollUp

Lisztérzékeny Mikulás Ünnepség:

Az ételallergia mára nem ismeretlen fogalom az emberek számára,mégsem kap kellő hangsúlyt. Pedig egy-egy élelmiszerre való érzékenység megkeserítheti a mindennapokat. A glutén az egyik legerősebb allergén anyag a tej mellett. Erre és más fontos információra is felhívják a figyelmet minden évben a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesületénél. Az egyik kiemelt rendezvényen többedik éve mi is önkéntesen segítjük a programokat.

 

Flúgos Futam:

Egyik ilyen rendezvény, a minden évben több alkalommal is megszervezett Flúgos Futam, ahol a Fóti Gyermekváros javára keresnek támogatókat a szervezők. A több állomásból álló autóverseny jó szórakozás a résztvevőknek és jó platformja annak, miként segíthetünk mi is a gyerekek életminőségének javításában.

Rövid hangulatfilmünk az alábbi linken tekinthető meg: http://youtu.be/EW7WimhaJMQ

 

EBOVO:

Számos animátorunknak és a velünk nyaraló családoknak is van saját kis kedvencük, akiket óvnak, védenek, akár a harmadik gyermeket a családban. Sajnos – nem köztük ugyan, de – akadnak olyan gazdik, akik nem figyelnek oda, hogy esetleges felelőtlen magatartásukkal zavarhatják, sőt olykor megkeseríthetik környezetük életét. A Felelős gazdi programot támogatva vett részt csapatunk ezen az eseményen is.