Animátoraink

A mi animátoraink született animátorok, szerethető „dilisek”, akik a tréningek elvégzésével igazi profikká növik ki magukat.

Több nyelven kommunikálnak, német-angol teljes mértékben természetes, de ha a helyszín úgy igényli, akkor vannak animátoraink az alábbi nyelvtudással is: orosz, szlovák, román, francia, spanyol, olasz.

13599843_1112547055468488_5055067774012311224_n

A válogatások során talpra esett, kommunikálni jól tudó, kedves, bizalmat sugárzó, mosolygós, pozitív személyiségeket keresünk, akikben benne van az a bizonyos „fűszer”, nem riadnak meg egy akadálytól, jól gondolkodnak, de nem félnek adott esetben segítséget kérni sem.

Szaktudásunkat átadva igyekszünk minden évben megújulni, megrendelő központú magatartásunkkal pedig rugalmasan állni partnereinkhez, kérésüket a lehetőségekhez mérten teljesíteni.

 

Az idegennyelv-ismeret nálunk alapfeltétel.

Az általános piaci gyakorlathoz képest egyedi jelenség nálunk, hogy a csapat tagjai egymást segítve fejlesztik nyelvtudásukat, belső motivációjuk, hogy megértessék magukat, ezért az egyes helyszínek egymással kommunikálva támogatják egymást, erősebb németes az angolost, vagy az oroszos a többieket, mikor mire van szükség. Így lesz zökkenőmentes a munka.